Rusland openbaart de nieuwste hoge supersonische raket

Rusland openbaart de nieuwste hoge supersonische raket

MIG-31 Supersonische Interception Machine in de "dolk" Hoge Supersonic Missile meldde op 3 augustus, zei dat de decaan van de Militaire Academie van China, Vladimir Zardnitzki, DLAGIMIR ZARDNITZKI, Russische leger R & D KH-95 afgelegen hoge supersonische raket. Russische militaire experts zeiden dat de kH-95 hoge supersonische raket waarschijnlijk zal ontwikkelen op basis van "zirkoon" hoge supersonische rakettechnologie, die zal worden uitgerust met een strategische bommenwerper zoals -22m3m, figuur -160m2.

De vier hoge supersonische wapens meldden dat Rusland officieel KH-95 hoge supersonische raketten in onderzoeksnieuws heeft beschreven en de specifieke prestaties van raketten niet openbaarde. Russian "Motherland Arms" Magazine Editor Victor Murahovsky gelooft dat nieuwe raketten waarschijnlijk zullen ontwikkelen op basis van "Zirkoon" Hoge Supersonic Missile Technology, zal "Zircon" Werkhuizen gebruiken met hoge supersonische snelheidscontrole.

Hij schatte dat het raketbereik ongeveer 5000 kilometer is en de vluchtsnelheid is ongeveer 8 mach. "In de toekomst zal de raket zijn uitgerust met een strategische bommenwerper, zoals -22m3m, figuur -160m2, en als de bovengenoemde bommenwerper een halve radio is, kan het nieuwe ruimtevaartbereik groter zijn dan 10.000 kilometer." Hij is van mening dat de stroom is Verdediging van de Amerikaanse apparatuur Het systeem kan het niet onderscheppen, dat een sterk afschrikmiddel zal vormen voor de NAVO-kop.

Op dit moment heeft het Russische leger "Pioneer" "Dagger" "Zircon" 3 hoge supersonische wapens.

"Pioneer" Hoge supersonische raket kan in 20 keer vliegen, die door de meeste van de luchtverdedigingssystemen van de wereld kunnen doorbreken. "Dagger" Hoge supersonische raket kan worden aangevallen bij de Milometers of Milometers, gemonteerd in de MIG-31 Supersonische Interception-machine, uitgerust met Russische marine-luchtperrachten.

"Zirkoon" Hoge supersonische raketprestaties is stabiel, de maximale snelheid is 8 Mach, de cruisehoogte is 35 kilometer tot 70 km, die effectief de anti-geleidingssysteem-onderschepping kan vermijden. Na het succes van KH-95 hoge supersonische raketten, wordt het de 4 hoge supersonische wapens van het Russische leger. Het helpt om ervoor te zorgen dat het Air-Day-voordeel Zurienzki bekend staat als het tijdschrift "Militaire gedachten", het tijdperk van vandaag, het bezetten van de dominante positie in het luchtveld is een belangrijke factor in de oorlog. Om de voordelen van de lege dag te waarborgen, ontwikkelt het Russische leger en maakt het nieuwe wapens.

Bijvoorbeeld een aantal externe luchtbrekende wapens, waaronder een strategische bommenwerper en een hoge supersonische raket, waaronder kH-95 hoge supersonische raketten. Bovendien ontwikkelt het Russische leger ook een verscheidenheid aan drones in de lucht, supervisuele detectie-radar, luchtverdedigingsrakselsysteem en andere nieuwe wapens.

Hij zei dat Rusland de kunstmatige intelligentietechnologie introduceert tijdens de ontwikkeling van nieuwe wapens, zal de prestaties van wapens tot bijna 15 keer vergroten. Rusland gelooft dat het onder de huidige omstandigheden een hoge supersonische wapens betekenis heeft. Russische minister van Defensie Saui wordt erop gewezen dat allerlei hoog supersonische wapensystemen de basis en belangrijke ondersteuning van de Russische niet-kerncurbsterkte zullen worden. (Li Wei) (Editor: Chen Yu, Ren Lin) Delen Laat meer mensen zien.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。