Twee rivieren nieuwe zone bodem en bodem nieuwe stad Voeg een net rode kaart toe, wachtend op je om te ontgrendelen!

Twee rivieren nieuwe zone bodem en bodem nieuwe stad Voeg een net rode kaart toe, wachtend op je om te ontgrendelen!

Onlangs, Chongqing Qijiang Nieuwe District Bodem en Bodem en New City, een nieuw netwerk, Red-Handheda – Fenghua Huadia. Onlangs, Chongqing Qijiang Nieuwe District Bodem en Bodem en New City, een nieuw netwerk, Red-Handheda – Fenghua Huadia. Fenghua-brug is een van de zes belangrijkste knooppunten van de tweede fase van de Zhuxi-rivier. Het projectgebied is ongeveer 10.000 vierkante meter. Het is ontworpen met "HUAHAI" als het ontwerpthema. De grond plant een grote zee (de bloemperiode is van 9- N). 520 meter lang, 3 meter breed sightseeing-brug, er is ook een roodblauw beknopt, fietsstrook. De kijkgalerij is gebaseerd op de giffluctuatie, de minimale rijst, de hoogste rijst, het hoofdlichaam keurt de stalen frame-structuur aan, de onderste structuur keurt de kruispier goed, het brugoppervlak wordt gebruikt in het stalen raster, en de reling is een witte metalen reling. Op dit moment is de bloeiperiode nog niet, de meest waardige kaart is de bezienswaardigheden.

Hoge verzadiging Oranje, heldere, warme, enthousiaste, supergebogen "s" -curve met de Bamboe-rivier, de lijn is vol.

Wandelen op de brug, er is een berg in de verte, er is water in het verleden, bereik jezelf om het bamboe-bos aan te raken, stap op het roosternet in een semi-transparante grill, de voet is een zwaaiende bloemzaailingen, wat is het verwelkomen van de groei van de lente bries …

(Chen Liping) Toernooi van de Gallery Bridge Volgens de historische fluctuatie, de laagste rijst, de hoogste rijst, keurt het hoofdlichaam de stalen framestructuur aan, de onderste structuur keurt de kruispier goed, het oppervlak van de brug wordt gebruikt in het stalen raster, De leuningen zijn witte metalen balustrades. Hoge verzadiging Oranje, heldere, warme, enthousiaste, supergebogen "s" -curve met de Bamboe-rivier, de lijn is vol. (Chen Liping) Wandelen op de brug, er is een berg in de verte, er is water in het verleden, bereik het om het bamboe-bos aan te raken, stap op het roosternet op de semi-transparante grill, de voet is een zwaaiende bloem Zaailingen, verwelkomt de groei van de lente briesje … (Chen Liping).

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。